Кои сме ние?

Ние сме екип с визия за дигитализация на множество услуги в различните браншове в България. Полагаме усилия да представяме качествено, обективно и интересно съдържание на читателите, като се стремим да отговаряме на очакванията и новите технологии.

Какво правим?

Ние създадохме обща платформа за предоставяне на широка гама от информационни интернет услуги, която да включва различни по своята тематика информационни канали - политика, култура, икономика, спорт, здраве, бизнес, туризъм, обяви, справочници, свободно време, актуална и пълна информация за всичко случващо се в София-град и др. Ние предлагаме различни в технологично отношение формати – стандартно display и mobile позициониране, PR публикации, видео, аудио формати, специални проекти със съдържание и други формати, свързани с новите поколения информационни устройства.

Защо го правим?

Ние от Web Group Bulgaria целим сериозни позиции на бързоразвиващия се рекламен пазар в Интернет пространството. Цялата дейност, която медийната група развива е с цел да достигнем до всички потребители по най-добрия, интересен и ангажиращ начин. Web Group Bulgaria се опитва да даде всичко необходимо на своята аудитория, грижейки се за нейното добро преживяване.

Нашата мисия

Предоставяме обективна, разнообразна и качествено значима информация. Носители сме на новите тенденции в дигиталното пространство и се опитваме да сме максимално полезни за нашата аудитория. Като медия целим да предлагаме качествена журналистика с етичен подход, професионално отношение и отговорност. Насърчаваме добрите, полезни и образователни новини. Поддържаме широка база от добре структурирана и лесно използваема информация. Като медия заставаме зад благородни и социално-значими каузи, имащи отношение към обществения живот.