https://webgroup.bg/wp-content/uploads/2019/02/stolica-200x200.png

Столица.bg e най-големият изцяло регионален новинарски сайт за София, създаден за жители и гости на София-град. В Столица.bg можете да намерите полезна информация за всичко случващо се в рамките на града. Ангажирана и социално отговорна градска аудитория, актуална и полезна информация, коментари и анализи. Ясно таргетирано контекстуално съдържание - новини, случващи се във всички 24 района на територията на Столична община.

https://webgroup.bg/wp-content/uploads/2019/02/stomatolozi-200x200.png

Stomatolozi.bg е онлайн платформа с прозрачна и обективна информация за регистрираните български зъболекари. Платформата сред лидерите в специализираните платформи за зъболекари в България. В каталога на Stomatolozi.bg има полезна информация за различни специалисти в стоматологията в различни градове. Само с няколко клика може да откриете най-близките до Вас зъболекари според специализация, работно време и други изисквания. Имате шанса да разгледате снимки на зъболекарите, на кабинетите и колегите им, както и видео-интервю с тях, за да Ви доближим максимално до реалното преживяване на посещение при него.

https://webgroup.bg/wp-content/uploads/2019/02/prognozi-200x200.png

Prognozata.bg е сайт за прогнозата за времето, в който можете да следите какво ще бъде времето през следващите 5 дни или по часове. Prognozata.bg предоставя безплатна интерактивна възможност за поставяне на прогнозата във вашия сайт, чрез код, който се генерира за по-малко от 1 минута. Лесен, удобен и бърз начин да следите промените във времето.

https://webgroup.bg/wp-content/uploads/2019/02/sh-200x200.png

Short.bg  е първият изцяло български сайт за съкращаване на линкове, като това е абсолютно безплатно за всички базови функции. Предлага регистрация и собствена статистика и брояч за съкратените от вас линкове.

Бъдещи проекти